Мајтап

Виц: Златната рипка и желбата

Прават двајца рибари муабет:

Вчера фатив златна рипка.

И? Ти понуди да ја пуштиш за три желби?

Да.

И? Што посака?

Прво посакав да ми ги плати сите долгови кај извршителите.

И? Ти ги плати?

Кога и кажав колку должам, ми рече СЛОБОДНО ИСПРЖИ МЕ!

To Top