Виц: Животот на обичен Македонец


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Животот на еден обичен Македонец е партија шах.

Како тоа?

Па така, глуми крал, работи како коњ, а во суштина е обичен пион.