Мајтап

Виц: Жената и парите

Мажот: Жено, колку пари имаме во моментов?

Жената: Ич.

Мажот: Како ма ич? Па нели вчера ти ја дадов цела плата, 30.000 денари.

Жената: Така де. Ние немаме ич. Јас имам 30.000.

To Top