Мајтап

Виц: На бензиска

Влегува маж кај шефот од една бензиска и вели:

Ви требаат ли работници на бензискава?

Шефот: Не. Дури имаме вишок вработени во моментов.

Е па, ќе дојде ли некој конечно да ми наполни бензин, пола саат чекам!

To Top