Мајтап

Виц: Мажот и каишот

Ќерко, слушај мама да ти даде еден совет.

Кажи мамо.

Мажот ти е како каиш, мораш да го држиш стегнато. Ако го олабавиш, веднаш ќе влезе во друга дупка.

To Top