Мајтап

Виц: Жената од докторот

Трпе пиел ладно пиво и го заболело грлото.
Отишол до соседот, кој бил доктор.
Заѕвонил и на вратата се појавила жената на докторот.
Трпе, бидејќи го болело грлото, прашал шепотејќи:
– Докторот тука ли е?..
Жената, исто така шепотејќи:
– Не е тука, влегувај…

Advertisements
To Top