Виц: Жена на плажа


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Брачен пар на одмор. Стои жена пред огледало и се мисли:

Миличок, што да понесам за на плажа, сите да воздивнат кога ќе ме видат?

Земи ги скиите жено.