Виц: Прилог за старски дом


Unboxing: Што е ново во студиото на BMG Network!? ↓↓↓


На врата ѕвони ѕвончето. Отвора газдарицата и:

Добар ден. Дали ќе сакате да дадете мал прилог за градскиот старски дом?

Нема проблем, одма! Еве ви ја свекрвата.