Виц: Се за секс

Ало, мамо, ме боли многу главата. Ќе одам до кај Мери, нејзиниот брат е аптекар, сигурно има да ми даде апче против главоболка.

Ама Мери е на одмор.

Е ако де. Брат и ќе ми даде апче.

Имаш во спалната, во фиоката андол.

Не сакам андол.

Имаш и кафетин.

Нејќам ни кафетин.

А што сакаш?

Метамизол натриум монохидрат.

Добро, оди. Гледам дека за секс и јазикот си спремна да го искршиш.