Ако сакате да станете порно актер овие се нештата кои мора да ги направите

Еден корисник на Reddit го сподели искуството од неговиот пријател кој добил работа како актер во порно филмови и откри кои се критериумите кои мора да ги задоволите ако ве интересира такво работно место.

За почеток, ако пенисот ви е помал од 20 см, заборавете на улогата. Исто така, потребно е да бидете способни за кратко време да постигнете ерекција и тоа со многу малку стимулација.

Ќе ви биде потребно и професионално портфолио со фотографии на кои позирате како модел, а добро би ви дошло и малку искуство, макар и аматерско.

Не е едноставно, но ако стигнете до интервјуто, дури тогаш следува вистинското искушение.

„Влегувате во соба во која се наоѓа повозрасен маж кој ќе ве замоли да го извадете пенисот и ви дава отприлика триесетина секунди да постигнете ерекција. Во собата може да биде присутна и актерка која може да ти помогне, но и не мора. Ќе ти дозволи да ги гледаш нејзините гради, а ако навистина си згоден може да ти дозволи и да допираш, но ништо под половината“, напиша типот.

После тоа, ќе бараат од вас да мастурбирате некои десетина минути без никакви визуелни стимулации, а потоа имате една минута рок да свршите. Ако им се допадне тоа, ќе мора истото да го повторите и притоа имате само 30 секунди за да им понудите кадар вреден за снимање.

„Додека се снима најважно е да знаете дека мора да ја одржите ерекцијата додека се менуваат аглите од камерите, додека зборувате со режисерот за сцената, додека се поправа шминката од актерката и слично. Мора да се сексате во необични и често незгодни пози и положби. Тие сакаат да добијат добра снимка од актерката, а вие во сето тоа сте само пенис“, објаснува типот понатаму.

Исто така, важно е да сте во одлична физичка форма и да се доста отворени околу својата сексуалност.