Мајтап

Виц: Жена ми ме изневерува

Трпе оди кај поп Стефан да бара помош: Попе ќе ја оставам Трпана, ме изневерува!

Остави ја, му вика попот.

Ама како да ја оставам кога толку години сме заедно?

Па не ја оставај тогаш, му враќа попот!

Како да не ја оставам кога жива ја фатив како ме изневерува.

Па, остави ја!

Ама како да ја оставам, заедно куќа сме граделе.

Па, не ја оставај.

Море ќе ја оставам, со кумот Цветко ме изневерува.

Па остави ја.

Како бе да ја оставам, пари заедно печалевме.

Па, не ја оставај.

Ќе ја оставам, и со други ме изневерува.

Па остави ја.

Ама како да ја оставам кога деца заедно изродивме.

Имам лек за овој проблем. Да ја смениш верата, вели попот.

И што со тоа бе попе?

Па така нема да ми досаѓаш мене туку на оџата Насер.

Види ги казино рецензиите за најдобрите казина достапни за Македонци.

To Top