Виц: Згодна девојка на брод


1/8 финале на СП: Мегваер пак е главна тема - 15 ден ↓↓↓Една девојка стоела на работ на бродот за крстарење. Колку убава девојка со шешир – си помислил еден од гостите. Таа го држела шеширот со двете раце бидејќи почнало да дува ветер. Господинот не можел да и одолее па и се доближил, за да се најде во муабет и рекол:

– Извинете госпоѓице, не сакам да ви сметам, но дали приметивте дека вашето здолниште се крена многу високо од ветерот?

– Да, приметив господине, јас морам да го држам шеширот со две раце може да ми летне.

– Но, вистинските госпоѓици треба да знаат оти нивните интимни делови не треба да бидат изложени во јавност!

Таа фрли поглед надоле, па потоа нагоре и му вели:

– Господине, ова што вие го гледате доле е старо 25 години.

– А шеширот го купив вчера.