Виц: Заслужен кец


Викенд најава - Најинтересно во Серија А! ↓↓↓Се враќа синот од школо и таткото го прашува: Сине што доби на тестот по геометрија?

Синот: Кец, тато.

Таткото: Мрш во ќошот да дремеш таму цел ден.

Синот: Каде е тоа?