Виц: Зајачка „секс бомба“


Кој ќе тепа на Ел Класико!? ↓↓↓


Волкот му се жали на зајакот дека жена му му давала само 2 пати во годината, па го прашува што прави тој штом зајачицата му дава секоја вечер.
– И носам букет црвени рози, ја пуштам песната „Секс бомб“, ја плескам по задникот и таа легнува.
Волкот се враќа вечерта дома. Жена му се тушира. Ја пушта силно песната „Секс бомб“, ја отвора вратата од бањата и го подава само букетот црвени рози.
– Зајкооо, ненаситкооо, попладнево беше тука, пак ли ти се сака?