Мајтап

Виц: Начин да се стане милионер

Го прашуваат еден милионер како се збогатил:
– Прво најдов една рѓосана игла. Ја исчистив и ја трампав за две рѓосани. Ги исчистив нив, па ги трампав за четири рѓосани…. и така неколку години додека не умре татко ми и ми остави неколку милиони.

To Top