Виц: Вредна домаќинка


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Маж се прибира од работа и гледа жена му седи и му ги крпи чорапите.

Зачудено прашува: Здраво мила, што правиш?

Зготвив супа, испеков колбаси на скарата, направив торта за десерт, ја исправ сета твоја и облеката на децата, ги измив прозорците и сега седнав да ти ги закрпам чорапите. И ако утре пак не го платиш интернетот, ќе те убијам!