Виц: Воспаление на мускули


Викенд најава - Најинтересно во Серија А! ↓↓↓Срце, беше на лекар за болките во стомакот? – прашува сопругата.

Бев.

И што ти рече?

Дека ми се воспалени стомачните мускули.

Од вежбање?

Не, од што го вовлекувам стомакот кога поминувам покрај убави жени.