Мајтап

ВИЦ: Во ургентен центар

Во ургентен центар, докторот и диктира на сестрата:
– Сестро, кај пациентот пишете „повреда на черепот“.
– А потрес на мозокот, докторе?
– А бре каков мозок? Со швалерката отишол на роденден кај жена му!

To Top