Мајтап

Виц: Станува Трпе наутро, се облекува и …

Станува Трпе наутро, се облекува и радосен и се врти на Трпана:

– Жено види колкав ми е! Не ми го збира во гаќи.

– Добро бе Трпе… колку пати ти кажав да не ми ги облекуваш моите!

To Top