Мајтап

Виц: Во карантин

Жената му урла на мажот кој се враќа дома после две недели.

„Каде беше цели две недели, говедо едно?! Кажувај одма, пијаницо!“

„Срце, нема да ми веруваш, ама Перо кивна на работа и сите одма заминавме на две недели во карантин во неговата викендица. Знаеш, заради коронавирусот“.

Advertisements
To Top