Мајтап

Виц: Вистината за Македонците

– Зошто Македонците имаат толку многу брзи и скокачки ора, со високо кренати нозе?
– Затоа што тогаш, кога се населиле на територијата на Македонија, земјината кора уште не била изладена…

Advertisements
To Top