Мајтап

Виц: Утешна комбинација

Дечко ѝ пишува на девојка:

Те канам да излеземе вечер. Дали си за?

Девојката ладнокрвно му враќа:

Па, да беше поубав, ќе се согласев. Вака – нема шанси.

Дечкото одговара на тоа:

Па, да бев поубав, ќе ја поканев другарка ти, а не тебе.

To Top