Виц: У Новата болница, докторот го прашуе пациентот


Уште еден поткаст! Fat Cacko: Од гитара до Fat kitchen bistro и најдобриот бургер во градот ↓↓↓


У Новата болница, докторот го прашуе пациентот;
—Ее, шо направи…
—Таа е докторе, не можам да иам деца…
—Море, ги направи ли тестовите…
—Аха, ама абе џабе е, тоа кај мене е наследно, и прадеото и деото и тате, сите не можеле да имат деца….
—Чекај, чекај малку бре, како тоа, ами ти од кај дојде…
—Ами докторе, ја дојду сабајлето со автобусот од Неготино…..