Виц: Трпана му се дере на Трпе


Викендов дерби, до дерби - се враќа клубскиот фудбал! ↓↓↓Трпана му се дере на Трпе:

– Сите мажи се говеда!

– Да, драга. Апсолутно сите.

– И ти исто така!

– Јас сум најголемото говедо на светот.

– Да и не ми е јасно зошто се омажив за тебе и живеам со тебе толку години?!

– А еве сега не сакајќи преминавме кон темата дека сите жени се глупави…