Виц: Оче сакам да се разведам со маж ми


Шанса да станеш YouTuber! Приклучи се! ↓↓↓


– Оче сакам да се разведам со маж ми…ќе ми дозволите ли?!

– А зошто чедо? Која е причината?!

– Епа излезе дека не е таков каков што мислев…

– А пред да се омажиш за него?!

– Ех оче, сум била глупава!

– Гледаш ли… и покрај сѐ тој те зеде таква.