Виц: Типот што ја откачувал јаката девојка


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Си прават двајца другари муабет:
Брат, што ти е бе, тебе? Девојчето е ептен убаво и нон стоп ти се лепи, а ти ја откачуваш секогаш кога ќе ти пријде. Да не имаш некој проблем?
Имам, брат, типката се вика Јагода, а јас сум алергичен на јагоди.