Виц: Тип и типка во диско

Дечко ја мерка и шмека една девојка во дискотека, па пријдува и ја прашува:

Женска, колку години имаш?

Таа му вели:

Една жена никогаш не се прашува за годините.

Типот:

Во право си, извини. А колку килограми имаш?

Типката:

Ех! Имам 38 години.