Мајтап

Виц: Тежок живот

Тате ќе се мажам за Трпе комшијата!

Немој ќерко, сирак е и сиромав, работи во три смени. Не е тој за тебе.

Ама татко јас го сакам и готово одлучив!

Ќерко имај барем малку милост за Трпе. Нему животот му е доволно тежок и без тебе!

To Top