Виц: Тепих за во детската


Лига на Шампиони: Нова сезона, нови очекувања! ↓↓↓


Родители одат во продавница за теписи.

Здраво. Имате ли теписи за во детска соба. Некој така поиздржлив.

Колку деца имате?

Пет.

Најарно да си асфалтирате вие во детската.