Бизарен виц: Сѐ си носам


Unboxing: Што е ново во студиото на BMG Network!? ↓↓↓


Оди човек на болница, па го прашуваат:

Пижами си носите?

Да.

Ќебе?

Да, си носам.

Прибор за хигиена?

И тоа носам.

А овој со вас кој е?

Лекар е тој, го носам во случај и тоа да немате.