Виц: Ќе ти помине

Докторке, имам покачено расположение. Си одам по кафани, си пијам ракија и вино, си пејам на глас. Од што може да ми е?

Охоо! Тоа ти е од платата. Без гајле, многу брзо ќе ти помине.