Виц: Суровиот Трпе


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Трпана со очи полни со солзи му вели на Трпе:

Говедо бесчувствително! Не те ни интересира зошто плачам. Барем прашај ме!

Трпе:

Џабе ќе те прашам, Трпано. Немам толку пари.