Виц: Мујо со нов Мерцедес


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Мујо купил нов Мерцедес, па отишол кај Хасо да се пофали. Гледа Хасо однадвор како сјае новиот Мерцедес, па Мујо го отвора прозорецот и Хасо го прашува:

Колку коњи е?

Сега има 200 коњи.

Како тоа мислиш СЕГА? Што менува?

Па, кога ќе влезеш ти внатре, ќе бидат 201.