Мајтап

Виц: Спонзоруши

Влегуваат две спонзоруши во едно кафуле, седнуваат на шанк, па им приоѓа барменот и им вели:

– Добар ден, девојки. Повелете, што ќе се напиете?

А тие двете во еден глас инстинктивно:

– Од кого е?

Advertisements
To Top