Мајтап

Виц: Сопругот го зел детето од градинка

Мажот и ѕвони на жената:
– Ало душо, ти се јавувам да ти кажам дека поминував од кај градинката и го зедов детето, па не мора да одиш ти.
– Еј, супер! А како ќе се вика детето? Оти нашето веќе оди на училиште…

To Top