Мајтап

Виц: Диета во карантин

– Маци, ма, многу си ослабела за време на карантинот! Што правеше?
– Бев кај баба ми на село.
– И што, некоја нова диета ли?
– Па, по цел ден само доматите, краставиците и пиперките…
– Ги печеше, ги вареше или ги пржеше?
– Ги копав…

To Top