Виц: Сопруга без осет


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Заминал мажот на работа во Авганистан, се јавува преку Вибер на жена му и прашува:
Како си миличка?
Добра. Седам и си пијам кафенце.
Мачката што прави?
Ааа умре уште вчера.
Ама зошто така ми кажуваш? Знаеш дека многу ја сакав. Требаше да ми кажеш од околу: „Се качи на кровот и од жешкото и се слошило и паднала“.
Е добро деее.
Мама како е?
Се качи на кровот и кај и да е треба да и се слоши веќе.