Виц: Снаата и свекрвата


Дерби до Дерби! Комплетен фудбалски викенд ↓↓↓


Ѕвони снаата кај свекрвата и ја прашува:

Како сте, што правите?

Добри еве, дома со свекор ти.

Да те прашам, кога ќе се посере детето, кој треба да го преслече – мајката, таткото или некој друг?

Исклучиво само мајката!

Е па, тогаш ајде помини до кај нас, син ти се направи камен пијан и се посра, некој треба да го среди.