Мајтап

Виц: Синот се интересира за потеклото

– Тато, тато, од каде сум се појавил јас?
– Мама те роди, сине.
– А мама од каде се појавила?
– Ја родила нејзината мајка, баба ти.
– А баба од каде се појавила?
– Баба ти е дојдена директно од Пеколот сине…

Advertisements
To Top