Виц: Си претерал со вијагрите


Уствари викендов е затишје пред бура! ↓↓↓


Некој човек имал проблеми со ерекцијата, побарал совет од доктор и овој му препишал вијагра.. Човекот испил 3-4 апчиња наеднаш и нон стоп му бил дигнат..
Така тој срeќен „изонадил“ сè што мрда – жени, комшии, сите селани по ред…
Ама сега па имал проблем не може да го спушти… Отишол пак на доктор..
– Колку апчиња испи?
– Па 3-4…
– Ааа па ти си претерал… Сега ќе отидеш дома и ќе пробаш со струја да го пецнеш и ќе се спушти…
Дошол човекот дома, во двор нашол акумулатор, земал кабли и го пецкал… Некој комшија го вишол како го пецкал и почнал да трча по селото и на цел глас да вика:
– БЕГАЈТЕЕЕЕ ЛУЃЕЕЕЕ… ОВОЈ ПАК ГО ПОЛНИИИИ!