Виц: Швалерски планови


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Две плавуши патуваат во воз и разговараат:
– Ова не е живот, ова е мака!
– Најди си швалер и земај од него по 500 евра во месецот!
– Од кај да го најдам таков?
– Тогаш најди двајца по 250.
– Тешко е и такви да се најдат.
– Тогаш најди 4 по 125.
Се јавува еден задреман маж од соседната кабина:
– Кога ќе стигнете до 5 евра, разбудете ме!