Мајтап

Виц: Што има за ручек?

Трпе ја прашува Трпана:
– Жено, што имаме за ручек денес?
– Тавче гравче.
– Пак! Не можам секој ден да јадам грав!
– Ѓубре пијандурско, а иста ракија можеш да пиеш секој ден?!

To Top