Мајтап

Виц: Шест месеци без водење љубов

Морнар од морнарско градче пред поаѓање за назад во родното место после долго пловење, праќа писмо до сопругата. Во него кратко и јасно пишува:
„Шест месеци сум без секс, во твој интерес е да ме чекаш на пристаништето.”
По некое време добива еднакво краток и јасен одговор:
„По шест месеци без секс ќе те чекам на пристаништето, но во твој интерес е да излезеш меѓу првите!”

Advertisements
To Top