Виц: Секс реклама


Традицијата вели: Аргентина ме демантира!? - 14 ден ↓↓↓Стои жена пред зградата и вика по мажот:
– Швалериште! Пола жени во градот ги легна!
Поминува крај неа друга жена и ја прашува:
– Ти него го караш или го рекламираш?