Виц: Пишманаџика


1/8 финале на СП: Мегваер пак е главна тема - 15 ден ↓↓↓Разговараат две пријателки:
– Слушнав дека си се развела, вистина?
– Да, но пак му се вратив по 3 месеци.
– Зошто!?
– Не можев да го гледам како ужива сам.