Виц: Се скарале мажот и жената


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Се скарале маж и жена и жената решила да го напушти мажот и да замине кај мајка и. После една недела се враќа и почнува да му се извинува на мажот:

Погрешив. Сега кога убаво размислив, сфатив дека не сум била во право. Ќе ми простиш ли?

Тоа што замина кај мајка ти ќе ти го простам, ама што се врати од кај неа никогаш.