Летаа дрва и цигли: Какви Мејведер и МекГрегор – еве ја тепачката на годината (видео)


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Мејведер и МекГрегор можат вода да му носат на овој брачен пар кога станува збор за „улична тепачка“.