Виц: Самоуверена секретарка


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Влегува секретарката кај шефот и самоуверено му вели:

Од овој момент платата ми е 1.000 евра и имам четири слободни дена во неделата, а работам еден ден.

Шефот се потсмева и саркастично дофрла:

А кој ти го кажа тоа, маче?

Секретарката:

Гинекологот, а и адвокатот ми потврди.