Виц: Развод заради секс


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Зошто се разведовте?

Ами, заради сексот.

Премногу ретко го имавте?

Не, премногу често. Само, секој одделно.