Виц: Разлика меѓу маж и жена


Топ 10 најголеми фудбалски дербија


Разлика во трошење пари меѓу маж и жена:

Мажот ќе плати и 1.000 денари за нешто што чини 500 денари, затоа што му треба.

Жената ќе плати 500 денари за нешто што чини 1.000 денари, а не ѝ треба, туку затоа што е на попуст.